


סלטים
סלט קיסר: חסה, שאלוט, קרוטונים, רוטב קיסר ופרמז'ן.
סלט ענבים: חצאי ענבים, צ'ילי, רוקט, עשבי תיבול, פקאן מסוכר ווינגרט.
סלט בוראטה: שרי, בצל ירוק, צנונית, פסטו, קרעי פוקאצ'יה, ויניגרט רימונים.
ראשונות
כרוב צלוי: כרוב צלוי בטאבון עם חמאת עשבים, יוגורט וצנוברים.
קרפצ'יו דג ים: קרפצ'יו דגים, זרעי עגבניות, צ'ילי אדום, אורגנו טרי ושמן עירית.
סביצ'ה דגים: דג קצוץ דק, שזיף מיובש, צ'ילי ועשבי תיבול, איולי אבוקדו וקרקר מטוגן.
טטאקי בחריימה: פרוסות טונה אדומה חצי צרובה, חריימה ושמן צ'ילי.
נאמס: דף אורז מטוגן במילוי דגים, מוגש עם חסה, עשבי תיבול, צ'ילי ורוטב אסיאתי.
סיגר דגים פריך: סיגר דגים מוגש על רוטב יוגורט כוסברה ונענע.
מהטאבון
פוקאצ'יה חמה: מוגשת עם מטבלים.
פיצה נפוליטנה: רוטב עגבניות ובזיליקום, מוצרלה ושמן זית.
פיצה ביאנקה: רוטב בשמל, תפוחי אדמה מדורה, מוצרלה, פרמז'ן ובצל ירוק.
שיפוד מוסר ים: מוגש עם רוטב שיפקה ושמנת חמוצה ולחם קסטן.
פסטה טרייה
סוכריות בטטה: בצק פסטה ממולא בקרם בטטה, ברוטב שרי.
טורטליני ארטישוק: טורטליני במילוי ארטישוק, חמאת אורגנו וסומק.
לינגוויני ופרסקה: לינגוויני עם קרם בצל שרוף, מוצרלה פרסקה ושמן זית.
לינגוויני שמנת עשבי תיבול: פסטה לינגוויני עם שמנת עשבי תיבול ופרמז'ן.
סושי
ספייסי מגורו: ספייסי טונה, מלפפון וקנפיו, איולי פיקנטי וטריאקי, עם טופינג טונה.
סלמון גריל: סלמון אפוי במרינדה עם בצל ירוק, אבוקדו, איולי חריף ושקדים קלויים, עם טופינג סלמון צרוב.
סלמון קרים: סלמון נא עם עירית ואבוקדו, טופינג סלמון, מונח על קרם פרש יוזו.
קריספי זוקיני: זוקיני בטמפורה עם אבוקדו, עירית, קנפיו, סלנובה, איולי נענע, יוזו וטריאקי.
סביצ'ה רול: דג לבן בטמפורה, עם מיני סביצ'ה של דג ים קצוץ בתיבול ים תיכוני מעל.
ספיישל מוד: דג ים משתנה, אבוקדו, קנפיו, טופינג של סלמון, טונה ודג לבן, איולי יוזו, בצל ירוק ופוריקקה.
סשימי: טונה , דג לבן , סלמון.
מיוחדים
קריספי רייס: טרטר טונה חרפרף על ריבועי אורז צרובים (4 יחידות).
סשימי פריסטייל: פרוסות סשימי מהדגה הטרייה והמובחרת ביותר (250 גרם).
סלמון טרטופו: ניגירי סלמון צרוב באש גלויה, חמאת כמהין וטריאקי (3 יחידות).
עיקריות
קבב דג ים: קבב דג, חמאת עגבניות, יוגורט צ'רמלה ולחם חם.
פילה סלמון: פילה סלמון, קרם אפונה וקולרבי צלוי.
לינגוויני ולברק: פסטה לינגוויני, שמנת עשבי תיבול, פילה לברק.
ריזוטו עגבניות ודניס: ריזוטו עגבניות עם פילה דניס.
דג בר בלאן: דג שלם ברוטב בר בלאן, קונפי שאלוט.
קינוחים
גבינה באסקית: עוגת גבינה אפויה, קולי אוכמניות.
שוקולד חמה: עוגת שוקולד חמה, גלידה וניל.
ברולה וניל: ברולה חצי קפוא, קרם תות וקרוקנט לוז.


