


מסעדת MOOD מציעה תפריט ערב עשיר ומגוון, שהוא חלבי כשר.
שעות הגשה של תפריט הערב:
- ימים ראשון עד רביעי: 18:30 – 23:00
- יום חמישי: 18:30 – 24:00
- יום שבת: 20:30 – 00:00
תפריט ערב כשר חלבי:
ראשונות:
- סלט קיסר – 64 ₪: חסות פריכות, שאלוט, קרוטונים, רוטב קיסר ופרמז'ן.
- סלט ענבים – 64 ₪: חצאי ענבים, צ'ילי, רוקט, עשבי תיבול, פקאן מסוכר ווינגרט.
- סלט בוראטה – 72 ₪: שרי, בצל ירוק, צנונית, פסטו, קרעי פוקאצ'ה וויניגרט רימונים.
- סלק אפוי – 58 ₪: דפי סלק אפוי על יוגורט עזים עם צנוברים, דבש ושמן זית.
- כרוב צלוי – 56 ₪: כרוב צלוי בטאבון, חמאת עשבים, יוגורט וצנוברים.
- קרפצ'יו דג ים – 72 ₪: קרפצ'יו דג ים, זרעי עגבניות, צ'ילי אדום, אורגנו טרי ושמן טרי.
- סביצ'ה דג ים – 74 ₪: דג קצוץ דק, שזיף מיובש, צ'ילי ועשבי תיבול, איולי אבוקדו וקרקר מטוגן.
- טטאקי בחריימה – 84 ₪: פרוסות של טונה אדומה חצי צרובה, חריימה ושמן צ'ילי.
- נאמס – 82 ₪: דף אורז מטוגן במילוי דגים, מוגש עם חסה, עשבי תיבול, צ'ילי ורוטב אסיאתי בצד.
- סיגר דג ים פריך – 86 ₪: סיגר דג ים, מוגש על רוטב יוגורט כוסברה ונענע.
- קובנייה טונה אדומה – 69 ₪: רימונים, קרמבל צנובר וראס אל חנות, קציפה של יוגורט.
מהטאבון:
- פוקאצ'ה חמה – 32 ₪: פוקאצ'ה טרייה היוצאת מהטאבון, מוגשת עם מטבלים.
- פיצה נפוליטנה – 64 ₪: רוטב עגבניות סן מרזנו ובזיליקום, מוצרלה ושמן זית.
- פיצה ביאנקה – 69 ₪: רוטב בשמל, תפוחי אדמה מדורה, מוצרלה, פרמז'ן ובצל ירוק.
פסטה טרייה:
- "אנטולי" תירס – 98 ₪: אנילוטי במילוי תירס גילי, רוטב שמנת וויסקי ואגוזי לוז, פטריות יער, שמן בזיליקום ושמן כמהין שחור.
- טורטליני ארטישוק (6 יח') – 73 ₪: טורטליני במילוי ארטישוק, חמאת אורגנו וסומק.
- לינגוויני דג לבן – 98 ₪: לינגוויני עם קרם שעועית לימה, קוביות דג לבן מפורק, שמן בזיל.
- לינגוויני שמנת עשבי תיבול – 69 ₪: פסטה לינגוויני, שמנת עשבי תיבול, פרמז'ן.
סושי כשר:
- ספייסי מגורו – 78 ₪: ספייסי טונה, מלפפון וקנפיו, איולי פיקנטי וטריאקי. על טופינג של טונה.
- סלמון גריל – 70 ₪: סלמון אפוי במרינדה עם בצל ירוק, אבוקדו, איולי חריף ושקדים קלויים, על טופינג של סלמון צרוב.
- סלמון קינג – 72 ₪: סלמון נא עם עירית ואבוקדו, טופינג סלמון.
- קריספי זוקיני – 58 ₪: זוקיני בטמפורה עם אבוקדו, עירית, קנפיו, סלנובה, איולי נענע, יוזו וטריאקי.
- סביצ'ה רול – 74 ₪: דג לבן בטמפורה, מיני סביצ'ה של דג ים קצוץ בתיבול ים תיכוני מעל.
- ספיישל מוד – 82 ₪: דג ים משתנה, אבוקדו, קנפיו, טופינג של סלמון, טונה ודג לבן, איולי יוזו, בצל ירוק ופוריקקה.
- סשימי טונה – 54 ₪.
- סשימי דג לבן – 52 ₪.
- סשימי סלמון – 48 ₪.
מיוחדים:
- קריספי רייס – 72 ₪: טרטר טונה חרפרף על ריבועי אורז צרובים (4 יח').
- סלמון טרטופו – 55 ₪: ניגירי סלמון צרוב באש גלויה, חמאת כמהין וטריאקי (3 יח').
עיקריות כשרות:
- קבב דג ים – 94 ₪: קבב דג, חמאת עגבניות, יוגורט צ'רמלה ולחם חם.
- פילה סלמון – 111 ₪: פילה סלמון, קרם אפונה וקולורבי צלוי.
- לינגוויני ולברק – 108 ₪: פסטה לינגוויני, שמנת עשבי תיבול, פילה לברק.
- ריזוטו עגבניות ודניס – 122 ₪: ריזוטו עגבניות עם פילה דניס.
- דג שלם – 299 ₪: דג שלם בטאבון לצד ירקות צלויים.
קינוחים כשרים:
- גבינה באסקית – 52 ₪: מכוסה בקציפה של שמנת חמוצה, וניל וסוכר.
- טירמיסו – 55 ₪: ביסקוויט שקדים בהכנה עצמית, טבול בקפה עם שכבות קרם מסקרפונה, עיטור של קקאו, קראמבל עוגיות ואבקת קקאו.
- ברולה דובאי – 55 ₪: ברולה טחינה גולמית, צרוב לקרמול ומכוסה בשערות קדאיף ופיסטוקים מסוכרים.
- פבלובה – 52 ₪: קרם שאנטי על בסיס מסקרפונה, שברי מרנג, קרעי אננס מיובש ורוטב פסיפלורה כשר.
בנוסף, המסעדה מציעה תפריט בר עשיר הכולל את מיטב היינות הישראלים, לצד מבחר שמפניות ויינות תוססים מאיטליה. כמו כן, ישנו תפריט קוקטיילים מגוון הכולל קוקטיילים ייחודיים כמו ספייסיפלורה, Now is now, פאשן פור מנגו, בזיל סמאש, וויסקי מיול, Fresh And Sour ו-Arak Berry, כולם במחיר 68 ₪.
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות.
מסעדת MOOD ממוקמת על גג מלון NOW, צמוד לבריכת הגג, השף האחראי על המנות המיוחדות והמפתיעות, המשלבות טכניקות בישול חדשניות וטעמים מגוונים. המסעדה ידועה גם בסושי הכשר ברמה גבוהה ובטאבון אבן המאפשר הכנת לחמים, פיצות ודגים שלמים.


